S koncem léta přichází do Tusto nová sezóna plná bohatých a sytých chutí. Od 1. do 30. září vás zveme na další kulinářskou cestu po Itálii, tentokrát do regionu Emilia-Romagna, odkud jsme pro vás připravili jedinečnou specialitu.
Panzerotto měsíce a italská klasika
Panzerotto Bresaola e salsa di capra: Naše smažená kapsa plněná sušeným hovězím masem (bresaolou), dipem z kozího sýra, rukolou a klíčky ředkvičky. Chuť, která vás překvapí!
Spaghetti all'Amatriciana: Poctivé domácí špagety s guanciale, Pecorino Romano, drcenými rajčaty a chilli papričkou. Klasika, která nikdy nezklame.
Risotto Spinaci e Ricotta: Krémové risotto arborio s čerstvým baby špenátem a italským tvarohem ricotta.
Září v duchu regionu Emilia-Romagna
Pisarei e Fasò: Ručně tvarované nočky z mouky a strouhanky v rajčatové omáčce s fazolemi borlotti a vyzrálým špekem. Autentická specialita, kterou musíte ochutnat.
Vaše oblíbené se vrací!
Grilovaná chobotnice: Na vaše přání prodlužujeme nabídku grilované chobotnice s grilovanou zeleninou! Vaše zářijové hodnocení rozhodne, jestli se tato pochoutka stane součástí našeho stálého menu.
Pizza Bresaola: S rajčatovým sugem, mozzarellou, sušeným hovězím ze severní Itálie a hoblinami sýra Grana Padano.
Sladká tečka na závěr
Dolce Mini Panzerotto Cheesecake vaniglia e arancia: Zmenšená sladká kapsa plněná vanilkovým cheesecake a marinovaným pomerančem.
Pistamisu: (Pouze při osobní návštěvě!) Do unikátní receptury na tiramisu jsme přidali náš vlastní pistáciový krém. Ideální dezert pro posezení v restauraci.
Přijďte si vychutnat to nejlepší, co italská gastronomie nabízí!
Těšíme se na vás v Tusto!
Tusto © 2020 All rights reserved